Out to Lunch

Sugarbush, Vermont
Interiors, Decorating

Svdesign Hero Outtolunch Westphalenphotography 06

High in the hills of Sugarbush, Vermont, we created this light-filled mountain retreat that showcases the surrounding views. Reclaimed beams and earthy materials emit a feeling of Alpine warmth throughout the condo; the fireplace, faced with local Vermont stone, invites family and friends to warm themselves after a day of outdoor activities. The team drew inspiration from the condo’s slope-side setting, infusing the space with playful reminders of the wilderness outdoors: stag print throw pillows; snowflakes on the dining chairs; and vintage photos of skiing scenes along the wall as you climb the stairs.

Svdesign Square Outtolunch Westphalenphotography 02
Svdesign Square Outtolunch Westphalenphotography 05

The family-friendly design accommodates ample space for gear and ski storage, durable fabrics and easy-to-maintain furnishings. Coarser textiles such as antler chandeliers are balanced with softer materials like nubby pillows and knit throws providing an interesting juxtaposition of textural elements. Customized cabinetry, expansive windows and reclaimed local materials enhance the character of this slope-side chalet and redefines contemporary mountain living.

Svdesing Tall Outtolunch Westphalenphotography 08
Svdesign Tall Outtolunch Westphalenphotography 10
Svdesign Outtolunch Square2
Svdesign Outtolunch Square1
Svdesign Outtolunch Hero2

photography by: Westphalen Photography