Riverview School Wellness Center

Sandwich, Massachusetts
Architecture, Interiors, Landscapes

With a longstanding relationship with SV Design, the Riverview School approached SV to create a Wellness Center on their campus. This new construction was heavily designed around the special needs of the students to foster the health and wellness program at Riverview. The building is both welcoming and engaging for the students, who will utilize this building frequently. The Wellness Center will be an integral part of the campus, which is why the front covered walkway of the building is joined with main circulation paths around the campus. A new gymnasium, spin studio, yoga room, fitness spaces, locker rooms, and a running track will be utilized by students, guests, and staff.

Riverview Wellness Center Web Hero Ext Rendering
Riverview Wellness Center Web Hero Int Rendering